Tid til dialog og spørgsmål

  • Som patient hos DENTIS, er det vigtigt for os, at du altid føler dig tilstrækkeligt informeret og i trygge hænder, ved hvert eneste besøg.
  • Vi rådgiver og behandler mennesker – og mennesker er nu engang forskellige individer. Det mener vi der skal der være plads til her på tandlægeklinikken i Hillerød og det håber vi at kunne vise dig, hver gang du besøger os…
  • Nogle mennesker lider af tandlægeskræk. Vores holdning til tandlægeskræk er – at den ikke bør styre din vilje og evne til at gå til tandlæge. Tag en snak med os om de mange muligheder der er, for at hjælpe dig af med din angst…

Opdateret tandlægefaglig viden

Udviklingen indenfor tandlægebranchen står aldrig stille. Der forskes, testes og produktudvikles indenfor behandlinger, udstyr og tandsygdomme. Her på klinikken har vi den holdning, at vi altid vil kunne tilbyde den bedst tænkelig rådgivning og behandling til hver enkelt patient. I vores øjne kræver det opdatering af viden indenfor vores fag på seminarer, kurser og andre former for efteruddannelse. Det kræver naturligvis en del planlægning og ressourcer – og i sidste ende kommer det dig til gode som patient.

Vi lægger vægt på forebyggelse

  • Skal dine tænder behandles, sigter vi altid efter at gøre det smertefrit ud fra de mest moderne behandlingsmetoder. Sunde tænder har de bedste odds i et samarbejde med din tandlæge.
  • Vi arbejder for at sikre dig flotte og sunde tænder livet igennem. Det kræver, at vi er på hold sammen og samarbejder med hinanden. Vi sørger for at behandle dine tænder under dine regelmæssige besøg hos os, og du vedligeholder tænderne i det daglige derhjemme med tandbørste og tandtråd.

fordele hos DENTIS i Hillerød

Ingen økonomiske overraskelser

Når en større behandling er nødvendig, ønsker vi også ”at have dig med på holdet”. Det første vi gør, er at udarbejde en personlig behandlingsplan til dig. Den indeholder en beskrivelse af det kommende behandlingsforløb og et tilbud.
Behandlingsplanen kan også indeholde alternative behandlingsforslag til dig med tilhørende prisalternativer. Sammen med en af vores patientvejledere gennemgår du behandlingsplanen nøje, så vi er enige om hvad, der skal laves, hvornår det skal laves og hvad det kommer til at koste.
På den måde spiller vi sammen og får afstemt krav og forventninger før behandlingen går i gang, så der ikke opstår eventuelle økonomiske overraskelser hen ad vejen. Du skal vide og acceptere hvad du går ind til – det er vores holdning.

Ingen unødvendige smerter

Vi mennesker har forskellige smertetærskler. Nogle føler ganske mere smerte end andre ved samme påvirkning. Herudover har vi heller ikke den samme indstilling til smerter. Nogle mennesker kan derfor mene, at det overhovedet ikke må kunne mærkes at en tand bliver behandlet, mens andre har en anden indstilling.
Her på klinikken tager vi udgangspunkt i din smertetærskel og din indstilling. Vores holdning er den, at du naturligvis ikke skal have unødvendige smerter. Vi har både det mest moderne udstyr og personalet til at holde dig smertefri når du gå til tandlæge hos os.
Laser er en af måderne til smertefri behandling af dine tænder.
Læs mere om laserbehandlinger >>